OktoberAktie Sterilisatie en castratie kat

1 oktober 2020

U de korting, uw kat de gezondheidsvoordelen

Het laten steriliseren of castreren van uw kat levert veel gezondheidsvoordelen op. Naast het onvruchtbaar maken voorkomt het ongewenste nestjes. Er zijn tenslotte al genoeg zwerfkatten.

Een niet gesteriliseerde poes heeft 7x meer kans op gezondheidsrisicoโ€™s.
Baarmoederontstekingen- en tumoren en melkkliertumoren komen vaak voor bij niet gesteriliseerde poezen. Door te steriliseren voorkomt u dat uw kat op latere leeftijd grote operaties moet ondergaan aan de kwalen die kunnen ontstaan onder invloed van hormonen.

Gecastreerde katers hebben minder de neiging op ongewenst gedrag zoals weglopen, vechten en het territorium af te bakenen. De kans op sproeien in huis verdwijnt in de meeste gevallen ook.

Een huisdier laten opereren is voor u als eigenaar vaak erg spannend. Dit begrijpen wij en daarom nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen:
– Wij nemen vooraf een vragenlijst met u door om alle risicoโ€™s in te kunnen schatten;
– De dierenarts kijkt uw huisdier volledig na voordat we hem of haar onder narcose brengen;
– Al onze operaties worden uitgevoerd onder volledige narcose;
– Een ervaren dierenarts zal de operatie uitvoeren, bijgestaan door een paraveterinair dierenartsassistente;
– Uw kat van zal van begin tot eind gemonitord worden door onze medewerkers;
– Na de operatie blijft uw kat bij ons in de recoveryruimte, voorzien van extra warmte en extra zuurstof, tot hij of zij echt goed wakker is.

Alleen in de maand oktober ontvangt u 20% korting op de sterilisatie of castratie van uw kat. Deze aktie is enorm populair en ons operatieschema loopt daarom snel vol; wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak: 0412 – 47 54 24. Of stel uw vraag via ons contactformulier.

Voor meer informatie over steriliseren klik hier
Voor meer informatie over castreren klik hier

ANDERE INFORMATIE

September Parasietenmaand

September Parasietenmaand

Deze maand staat in het teken over de behandeling van vlooien, teken en wormen bij uw huisdier. Preventieve behandeling is belangrijk om klachten te voorkomen. ๐ˆ๐ง ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐š๐ง๐ ๐ญ ๐ฎ ๐Ÿ๐ŸŽ% ๐ค๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐  ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ-๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐ฎ๐ข๐ญ ๐จ๐ง๐ฌ ๐š๐ฌ๐ฌ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ง๐ญ. Vlooienbeten geven...

Je huisdier verzekeren: ja of nee?

Je huisdier verzekeren: ja of nee?

Een huisdier is een onderdeel van je gezin, maar kan ook veel geld gaan kosten gedurende zijn of haar leven. Wil je weten of verzekeren zinvol is? Lees er alles over op www.verzekerjehuisdier.nl

Socialisatie van een pup

Socialisatie van een pup

De socialisatie periode is erg belangrijk. Pups moeten alles ontdekken om stabiele honden te worden. Bij het socialiseren van je pup laat je hem kennis maken met allerlei dingen welke de pup in het leven gaat tegenkomen. Het is belangrijk om de pup overal gedoseerd...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

๎‚โ€˜t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
๎‚ 0412-475424
๎€info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

๎‚โ€˜t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
๎‚ 0412-475424
๎€info@dapbernheze.nl