OVER DIERENARTSENPRAKTIJK BERNHEZE

Een ervaren team van dierenartsen, paraveterinair dierenartsassistenten, stagiaires en ondersteunend personeel staat 24/7 voor u klaar om uw huisdieren op te voorzien van de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen rondom de verzorging en gedrag van uw huisdier te beantwoorden. Op de pagina ‘Over ons’ stellen wij ons aan u voor.

Ester van Uden

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Bernheze zorg ik voor de administratie, de aansturing van medewerkers en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar hondengedrag en vind ik het erg belangrijk om mensen te waarschuwen en behoeden voor de illegale hondenhandel.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn 6 honden (Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova en Floris) en ben ik vaak creatief bezig.

foto van mijntje de beer van DAP bernheze

Mijntje de Beer

Mijn naam is Mijntje de Beer, ik ben ondertussen al meer dan tien jaar dierenarts gezelschapsdieren. Na mijn studie aan de universiteit van Gent ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken. Na negen jaar gewerkt te hebben bij mijn vorige praktijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik aan de slag gegaan bij Dierenartsenpraktijk Bernheze.

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met dieren en hun eigenaren. In de spreekkamer ben ik dus het meeste op mijn plek. De grootste uitdaging hier is om samen met u de beste manier te vinden om uw huisdier zich zo goed mogelijk te laten voelen. Belangrijk hierin vind ik dus zeker ook de preventieve zorg en bescherming van uw huisdier.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn eigen honden, een gezellige roedel van drie.

Maartje Smetsers

Mijn naam is Maartje en ik ben sinds 2015 werkzaam als dierenarts. Na de afgelopen jaren gewerkt te hebben in een kliniek in Den Bosch was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in Dierenartsenpraktijk Bernheze!

Sinds mijn afstuderen heb ik me vooral toegelegd op de chirurgie en de tandheelkunde. Ik ben dan ook het liefst in de operatiekamer te vinden. Naast honden en katten vind ik ook het behandelen van konijnen en knaagdieren erg leuk. Jullie kunnen mij op de praktijk tegen komen op de maandag, dinsdag en donderdag.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met mijn eigen beestenboel. Die bestaat op dit moment uit twee honden, twee konijnen, twee valkparkieten en een dwerghamstertje.

Office Dogs van Ester

Wij zijn Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova & Floris. Ons baasje is Ester en we ‘helpen’ haar graag bij haar werkzaamheden.

Noortje: als oudste en roedelleider verantwoordelijk voor het overzicht op de werkvloer.
Zoë: zorgt voor de achtergrondmuziek als ze slaapt.
Daantje: heeft de taak om ongewenste bezoekers te verjagen.
Billie: deelt en ontvangt knuffels aan/van iedereen die dat wil.
Nova: zorgt met haar streken en karakter dat geen enkele (werk)dag saai is.
Floris: heeft de verantwoordelijkheid over alle tennisballen in het pand.

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl