OVER DIERENARTSENPRAKTIJK BERNHEZE

Een ervaren team van dierenartsen, paraveterinair dierenartsassistenten, stagiaires en ondersteunend personeel staat 24/7 voor u klaar om uw huisdieren op te voorzien van de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen rondom de verzorging en gedrag van uw huisdier te beantwoorden. Op de pagina ‘Over ons’ stellen wij ons aan u voor.

Ester van Uden

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Bernheze zorg ik voor de administratie, de aansturing van medewerkers en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar hondengedrag en vind ik het erg belangrijk om mensen te waarschuwen en behoeden voor de illegale hondenhandel.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn 4 honden (Noortje, Zoë, Daantje en Billie), zorg ik voor mijn konijnen Juultje en Willem en ben ik vaak creatief bezig.

Chantal Potjes

Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Bernheze als Paraveterinair. De afwisseling in het werk waarbij je zowel zorg draagt voor de dieren als contact hebt met je klanten maakt het werk erg leuk.

In mijn vrije tijd wandel ik vaak met mijn hond en daarnaast heb ik ook een eigen paard. Aan huis hebben we een melkveehouderij waar ik met momenten met plezier mee help.

Laura Randolfi

Hallo, mijn naam is Laura Randolfi. Ik ben sinds augustus 2016 werkzaam als paraveterinair bij dierenartsenpraktijk Bernheze. Het werken in een enthousiast en gemotiveerd team en het contact met mens en dier maakt dat het werk nooit gaat vervelen.

In mijn vrije tijd ga ik graag een stuk wandelen met mijn hondje of ben ik bezig met de verzorging van mijn 2 konijnen. Andere hobby’s van mij zijn fotografie en films.

Kim Arts

Mijn naam is Kim Arts, geboren in 1984 en opgegroeid met een scala aan verschillende soorten kleine huisdieren. In 2010 ben ik als dierenarts afgestudeerd in Utrecht en na een korte periode in Leidschendam, ben ik gaan werken bij Dierenartsenpraktijk Bernheze. Een hele leuke, gezellige, zorgzame praktijk waar ik met veel plezier huisdieren en hun eigenaren zo goed mogelijk kan helpen. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde is nog vrij divers. Algemene chirurgie en interne geneeskunde trekken mijn aandacht. Het leuke van ons beroep; het is ontzettend veelzijdig!

Inmiddels bestaat mijn eigen gezin uit mijn vriend en ik, onze 2 katten, 4 konijnen en sinds januari 2018 een lief klein dochtertje.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in onze praktijk!

Marianne Klaver

Sinds september 2015 ben ik als dierenarts werkzaam bij DAP Bernheze. Ik geniet van het contact met de dieren en hun baasjes waardoor de dagen nooit saai zijn. Het is mooi om de hechte band tussen een dier en zijn eigenaar te zien. Ik streef er daarom naar om een dier een lang en gezond leven te kunnen geven, zowel met preventieve als curatieve zorg.

Op dit moment woon ik in Sint Anthonis en deel ik mijn huis met mijn twee katten, Zazoe en Flit. Het is heerlijk om thuis te komen en door deze 2 doerakken begroet te worden. En als ze vervolgens samen met mij op de bank gaan liggen, kan mijn dag niet meer stuk. Naast mijn katten hebben ik ook nog andere hobby’s waar ik mijn vrije tijd mee vul. Zo ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden, maar vind ik het ook heerlijk om met een goed boek op de bank te zitten. Ik houd van reizen en stedentrips maken. Noorwegen, Australië en Costa Rica heb ik al van mijn lijstje kunnen afstrepen maar er zijn nog genoeg landen waar ik graag naartoe wil.

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl