OVER DIERENARTSENPRAKTIJK BERNHEZE

Een ervaren team van dierenartsen, paraveterinair dierenartsassistenten, stagiaires en ondersteunend personeel staat 24/7 voor u klaar om uw huisdieren op te voorzien van de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen rondom de verzorging en gedrag van uw huisdier te beantwoorden. Op de pagina ‘Over ons’ stellen wij ons aan u voor.

Ester van Uden

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Bernheze zorg ik voor de administratie, de aansturing van medewerkers en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar hondengedrag en vind ik het erg belangrijk om mensen te waarschuwen en behoeden voor de illegale hondenhandel.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn 6 honden (Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova en Floris) en ben ik vaak creatief bezig.

Chantal Potjes

Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Bernheze als Paraveterinair. De afwisseling in het werk waarbij je zowel zorg draagt voor de dieren als contact hebt met je klanten maakt het werk erg leuk.

In mijn vrije tijd wandel ik vaak met mijn hond en daarnaast heb ik ook een eigen paard. Aan huis hebben we een melkveehouderij waar ik met momenten met plezier mee help.

Kim Arts

Mijn naam is Kim Arts, geboren in 1984 en opgegroeid met een scala aan verschillende soorten kleine huisdieren. In 2010 ben ik als dierenarts afgestudeerd in Utrecht en na een korte periode in Leidschendam, ben ik gaan werken bij Dierenartsenpraktijk Bernheze. Een hele leuke, gezellige, zorgzame praktijk waar ik met veel plezier huisdieren en hun eigenaren zo goed mogelijk kan helpen. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde is nog vrij divers. Algemene chirurgie en interne geneeskunde trekken mijn aandacht. Het leuke van ons beroep; het is ontzettend veelzijdig!

Inmiddels bestaat mijn eigen gezin uit mijn vriend en ik, onze 2 katten, 4 konijnen en sinds januari 2018 een lief klein dochtertje.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in onze praktijk!

Aukje Ferrão – van Sommeren

Hallo, mijn naam is Aukje Ferrão – van Sommeren en vanaf november 2019 ben ik het team van DAP Bernheze komen versterken.

Ik ben in 2010 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht en heb daarna 10 jaar als paardenarts gewerkt. Nu is het tijd voor mij om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik heb een brede klinische interesse en een voorliefde voor veel verschillende diersoorten. Ik heb dan ook heel veel zin om nu aan de slag te gaan met de kleine huisdieren en wil u en uw huisdier de best mogelijke zorg bieden.

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met mijn twee jonge kinderen en hond Pip.

Ik hoop u en uw huisdier snel op de praktijk te mogen ontmoeten.

Indy Herckenrath

Vanaf november 2019 ben ik werkzaam als ondersteunend paraveterinair in het team van DAP Bernheze. Aangezien ik nog druk bezig ben om mijn laatste jaar tot paraveterinair af te ronden kunt u mij tegenkomen op de dinsdag, donderdag en de vrijdagmiddag. Wat het beroep paraveterinair zo leuk en interessant maakt is dat geen enkele dag hetzelfde is, dit tot veel variatie leidt binnen het beroep zelf en ik zowel met mens als dier in contact bent!

In mijn vrije tijd verzorg ik graag mijn geiten, kippen en de hond.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in DAP Bernheze!

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl