vandaag geopend van 8:30 tot 17:00 (pauze van 12:30 tot 13:00) - enkel op afspraak

OVER DIERENARTSENPRAKTIJK BERNHEZE

Een ervaren team van dierenartsen, paraveterinair dierenartsassistenten, stagiaires en ondersteunend personeel staat 24/7 voor u klaar om uw huisdieren op te voorzien van de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen rondom de verzorging en gedrag van uw huisdier te beantwoorden. Op de pagina ‘Over ons’ stellen wij ons aan u voor.

Ester van Uden

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Bernheze zorg ik voor de administratie, de aansturing van medewerkers en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar hondengedrag en vind ik het erg belangrijk om mensen te waarschuwen en behoeden voor de illegale hondenhandel.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn 6 honden (Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova en Floris) en ben ik vaak creatief bezig.

Chantal Potjes

Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Bernheze als Paraveterinair. De afwisseling in het werk waarbij je zowel zorg draagt voor de dieren als contact hebt met je klanten maakt het werk erg leuk.

In mijn vrije tijd wandel ik vaak met mijn hond en daarnaast heb ik ook een eigen paard. Aan huis hebben we een melkveehouderij waar ik met momenten met plezier mee help.

foto van mijntje de beer van DAP bernheze

Mijntje de Beer

Mijn naam is Mijntje de Beer, ik ben ondertussen al meer dan tien jaar dierenarts gezelschapsdieren. Na mijn studie aan de universiteit van Gent ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken. Na negen jaar gewerkt te hebben bij mijn vorige praktijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik aan de slag gegaan bij Dierenartsenpraktijk Bernheze.

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met dieren en hun eigenaren. In de spreekkamer ben ik dus het meeste op mijn plek. De grootste uitdaging hier is om samen met u de beste manier te vinden om uw huisdier zich zo goed mogelijk te laten voelen. Belangrijk hierin vind ik dus zeker ook de preventieve zorg en bescherming van uw huisdier.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn eigen honden, een gezellige roedel van drie.

Vacature Paraveterinair

Dierenartsenpraktijk Bernheze is per direct op zoek naar een Paraveterinair voor 24 uur per week

Wij bieden
• een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan
• training en opleiding die aansluiten bij jouw behoeftes
• geen avondspreekuren of weekenddiensten

Jouw profiel
Je bent een zelfstandig werkend en communicatief sterk persoon die goed tot zijn/haar recht komt in een klein betrokken team. Daarnaast weet je waar je passies en ambities liggen en wil je, samen met ons, bouwen aan de verdere groei van de praktijk. Je bent collegiaal en bereid om vakantiewaarneming binnen de praktijk te doen.

• je assisteert bij spreekuren en operaties
• nauwkeurigheid, netheid en collegialiteit zijn erg belangrijk voor je
• je bent flexibel en besluitvaardig en laat je niet snel uit het veld slaan
• samenwerken op gelijkwaardig niveau vind je fijn
• ad hoc beslissingen nemen is geen probleem voor je
• je bent geïnteresseerd in de organisatorische kant van de praktijk

Solliciteer en maak kennis met ons gezellige, dynamische en gedreven team!

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Of wil je solliciteren?
Stuur dan je vragen/sollicitatiebrief met CV naar: ester@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl