OVER DIERENARTSENPRAKTIJK BERNHEZE

Een ervaren team van dierenartsen, paraveterinair dierenartsassistenten, stagiaires en ondersteunend personeel staat 24/7 voor u klaar om uw huisdieren op te voorzien van de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen rondom de verzorging en gedrag van uw huisdier te beantwoorden. Op de pagina ‘Over ons’ stellen wij ons aan u voor.

Ester van Uden

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Bernheze zorg ik voor de administratie, de aansturing van medewerkers en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar hondengedrag en vind ik het erg belangrijk om mensen te waarschuwen en behoeden voor de illegale hondenhandel.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn 4 honden (Noortje, Zoë, Daantje en Billie), zorg ik voor mijn konijnen Juultje en Willem en ben ik vaak creatief bezig.

Chantal Potjes

Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Bernheze als Paraveterinair. De afwisseling in het werk waarbij je zowel zorg draagt voor de dieren als contact hebt met je klanten maakt het werk erg leuk.

In mijn vrije tijd wandel ik vaak met mijn hond en daarnaast heb ik ook een eigen paard. Aan huis hebben we een melkveehouderij waar ik met momenten met plezier mee help.

Kim Arts

Mijn naam is Kim Arts, geboren in 1984 en opgegroeid met een scala aan verschillende soorten kleine huisdieren. In 2010 ben ik als dierenarts afgestudeerd in Utrecht en na een korte periode in Leidschendam, ben ik gaan werken bij Dierenartsenpraktijk Bernheze. Een hele leuke, gezellige, zorgzame praktijk waar ik met veel plezier huisdieren en hun eigenaren zo goed mogelijk kan helpen. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde is nog vrij divers. Algemene chirurgie en interne geneeskunde trekken mijn aandacht. Het leuke van ons beroep; het is ontzettend veelzijdig!

Inmiddels bestaat mijn eigen gezin uit mijn vriend en ik, onze 2 katten, 4 konijnen en sinds januari 2018 een lief klein dochtertje.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in onze praktijk!

Lieke van Erp

Mijn naam is Lieke, en vanaf september 2018 mag ik het team van DAP Bernheze komen versterken.

Ik ben inmiddels 11 jaar Dierenarts, en ik vind het nog steeds een prachtig beroep!
Ik kan enorm genieten van het contact met de dieren in de spreekkamer, maar ook van het contact met hun eigenaren. Ik begrijp hoe sterk en liefdevol de band tussen een mens en zijn dier kan zijn, en zet me dus ook graag in om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden!

In mijn vrije tijd wandel ik graag in het bos met mijn hond, ben ik druk met mijn gezin en heb ik sinds kort pianoles.

Ik hoop u binnenkort te zien in DAP Bernheze!

Saskia Hegt

Ik ben Saskia en vanaf september kom ik het team van dierenartsenpraktijk Bernheze versterken.
Jullie kunnen mij tegenkomen op maandag, woensdag en vrijdag.

Van jongs af aan was ik al omringd door dieren en ik voel me dan ook helemaal op mijn plek met het werk dat ik nu doe. Met veel liefde en zorg zal ik ook met jullie dieren omgaan.
In mijn vrije tijd ben ik veel op de mountainbike in het bos te vinden met mijn hond Jilles.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in de praktijk!

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl