OVER DIERENARTSENPRAKTIJK BERNHEZE

Een ervaren team van dierenartsen, paraveterinair dierenartsassistenten, stagiaires en ondersteunend personeel staat 24/7 voor u klaar om uw huisdieren op te voorzien van de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen rondom de verzorging en gedrag van uw huisdier te beantwoorden. Op de pagina ‘Over ons’ stellen wij ons aan u voor.

Ester

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Bernheze zorg ik voor de administratie, de aansturing van medewerkers en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar hondengedrag en vind ik het erg belangrijk om mensen te waarschuwen en behoeden voor de illegale hondenhandel.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn 6 honden (Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova en Floris) en ben ik vaak creatief bezig.

Cherine

Sinds 2009 ben ik werkzaam als paraveterinair. Na bijna 12 jaar te hebben gewerkt in een kliniek in ’s-Hertogenbosch heb ik nog even de werkwijze kunnen proeven van een 2e lijns kliniek. Dat bleek toch niets voor mij en inmiddels heb ik helemaal mijn plek gevonden bij Dierenartsenpraktijk Bernheze. Na zoveel jaar in de praktijk voel ik me een soort ‘manusje van alles’ en is niks mij meer te gek.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of weet ik me goed te vermaken met een leuke serie of film.

Tot ziens in de praktijk!

Maartje

Mijn naam is Maartje en ik ben sinds 2015 werkzaam als dierenarts. Na de afgelopen jaren gewerkt te hebben in een kliniek in Den Bosch was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in Dierenartsenpraktijk Bernheze!

Sinds mijn afstuderen heb ik me vooral toegelegd op de chirurgie en de tandheelkunde. Ik ben dan ook het liefst in de operatiekamer te vinden. Naast honden en katten vind ik ook het behandelen van konijnen en knaagdieren erg leuk. Jullie kunnen mij op de praktijk tegen komen op de maandag, dinsdag en donderdag.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met mijn eigen beestenboel. Die bestaat op dit moment uit twee honden, twee konijnen, twee valkparkieten en een dwerghamstertje.

Manuela

Ik ben Manuela en ben sinds juli 2023 afgestudeerd als paraveterinair. Ik heb op verschillende stages mijn kennis vergroot. Ik ben sinds augustus 2023 werkzaam bij Dierenartspraktijk Bernheze. Ik woon in Nijmegen samen met mijn 12 huisgenoten. Mijn hobby’s zijn met vrienden een drankje doen, gezellig bijkletsen en films kijken.

Kaylee

Mijn naam is Kaylee Obrebski. Ik ben sinds 2020 afgestudeerd als Paraveterinair. Ik heb op meerdere klinieken gewerkt in de omgeving Den Haag en Horst en sinds midden juli 2023 werkzaam bij Dierenkliniek Bernheze. Sinds september 2022 woon ik met mijn ouders in Wanroij, hiervoor heb ik al die tijd in het Westland gewoond (misschien dat jullie dit wel aan mijn accent gaan horen ????)

Ik heb best een beestenboel thuis!  2 Golden Retrievers, 2 Scottish Fold poezen en 3 paarden.
In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden te vinden en vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en familie.

Ik kijk ernaar uit om alle patiënten en eigenaren te ontmoeten op de praktijk!

Angela

Mijn naam is Angela en ik ben sinds juli 2023 afgestudeerd als dierenarts. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een fijne werkplek, waar ik mijn kennis en kunde verder kan gaan ontwikkelen. Dit heb ik gevonden bij Dierenartsenpraktijk Bernheze, waar ik sinds eind september 2023 werkzaam ben.

Tijdens de studie vond ik casuïstieken rondom dermatologie of neurologie erg interessant, maar voorlopig wil ik eerst een goede all-round dierenarts worden door het opdoen van ervaring en het leren via mijn collega’s. Jullie kunnen mij van maandag tot en met vrijdag tegenkomen op de praktijk.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag; dit doe ik inmiddels al meer dan 20 jaar en het is een echte uitlaatklep voor mij. Daarnaast vind ik het leuk om te breien, zeker wanneer de koudere seizoenen aanbreken. Ook ga ik graag wandelen met onze hond.

Office Dogs van Ester

Wij zijn Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova & Floris. Ons baasje is Ester en we ‘helpen’ haar graag bij haar werkzaamheden.

Noortje: als oudste en roedelleider verantwoordelijk voor het overzicht op de werkvloer.
Zoë: zorgt voor de achtergrondmuziek als ze slaapt.
Daantje: heeft de taak om ongewenste bezoekers te verjagen.
Billie: deelt en ontvangt knuffels aan/van iedereen die dat wil.
Nova: zorgt met haar streken en karakter dat geen enkele (werk)dag saai is.
Floris: heeft de verantwoordelijkheid over alle tennisballen in het pand.

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl