OVER DIERENARTSENPRAKTIJK BERNHEZE

Een ervaren team van dierenartsen, paraveterinair dierenartsassistenten, stagiaires en ondersteunend personeel staat 24/7 voor u klaar om uw huisdieren op te voorzien van de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen rondom de verzorging en gedrag van uw huisdier te beantwoorden. Op de pagina ‘Over ons’ stellen wij ons aan u voor.

Ester van Uden

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Bernheze zorg ik voor de administratie, de aansturing van medewerkers en de verdere dagelijkse gang van zaken. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar hondengedrag en vind ik het erg belangrijk om mensen te waarschuwen en behoeden voor de illegale hondenhandel.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn 6 honden (Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova en Floris) en ben ik vaak creatief bezig.

Cherine van Lokven

Sinds 2009 ben ik werkzaam als paraveterinair. Na bijna 12 jaar te hebben gewerkt in een kliniek in ’s-Hertogenbosch heb ik nog even de werkwijze kunnen proeven van een 2e lijns kliniek. Dat bleek toch niets voor mij en inmiddels heb ik helemaal mijn plek gevonden bij Dierenartsenpraktijk Bernheze. Na zoveel jaar in de praktijk voel ik me een soort ‘manusje van alles’ en is niks mij meer te gek.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of weet ik me goed te vermaken met een leuke serie of film.

Tot ziens in de praktijk!

Maartje Smetsers

Mijn naam is Maartje en ik ben sinds 2015 werkzaam als dierenarts. Na de afgelopen jaren gewerkt te hebben in een kliniek in Den Bosch was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in Dierenartsenpraktijk Bernheze!

Sinds mijn afstuderen heb ik me vooral toegelegd op de chirurgie en de tandheelkunde. Ik ben dan ook het liefst in de operatiekamer te vinden. Naast honden en katten vind ik ook het behandelen van konijnen en knaagdieren erg leuk. Jullie kunnen mij op de praktijk tegen komen op de maandag, dinsdag en donderdag.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met mijn eigen beestenboel. Die bestaat op dit moment uit twee honden, twee konijnen, twee valkparkieten en een dwerghamstertje.

Femke Verbakel

In juli  2019 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald. Daarna heb ik bij 2 verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Bernheze. Ik heb enorm veel zin om hier mijn nieuwe uitdaging aan te gaan.

Mijn interesse ligt vooral bij diervoeding. In juni 2021 heb ik mijn diploma behaald tot voedingsdeskundige voor de hond. Onder andere met vragen over voeding kunt u altijd bij mij terecht.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig aan het sporten en breng ik graag tijd door met vrienden.

Ik kijk er naar uit om u en uw huisdieren op de praktijk te mogen ontvangen!

Office Dogs van Ester

Wij zijn Noortje, Zoë, Daantje, Billie, Nova & Floris. Ons baasje is Ester en we ‘helpen’ haar graag bij haar werkzaamheden.

Noortje: als oudste en roedelleider verantwoordelijk voor het overzicht op de werkvloer.
Zoë: zorgt voor de achtergrondmuziek als ze slaapt.
Daantje: heeft de taak om ongewenste bezoekers te verjagen.
Billie: deelt en ontvangt knuffels aan/van iedereen die dat wil.
Nova: zorgt met haar streken en karakter dat geen enkele (werk)dag saai is.
Floris: heeft de verantwoordelijkheid over alle tennisballen in het pand.

Vacature Gezelschapsdierenarts

Dierenartsenpraktijk Bernheze is per direct op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren. Uren in overleg, geen avondspreekuur en geen diensten. Neem voor meer informatie contact op met de praktijk: 0412-475424 of stuur een mail naar ester@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl