vandaag geopend van 8:30 tot 17:00 (pauze van 12:30 tot 13:00) - enkel op afspraak

Vergiftigingen

16 juni 2020

Bij vermoeden van een vergiftiging neem dan direct telefonisch contact op!
Een vergiftiging kan op verschillende manieren ontstaan. Na het opeten van een giftig product, het inademen van iets giftigs of (huid)contact met een giftige stof.

Bewaar altijd de verpakking van het product indien deze aanwezig is. Daarnaast is het belangrijk voor de dierenarts om te weten hoe laat de vergiftiging heeft plaats gevonden en hoeveel van het product is opgenomen of hoe lang het contact heeft geduurd (bij bijv. contact met huid).

Bij sommige vergiftigingen is het advies om uw huisdier te laten braken. Hiervoor dient u op afspraak te komen. Gebruik NOOIT zout, dit kan leiden tot een zoutvergiftiging. Dit zorgt voor irritaties en mogelijk zelfs bloedingen in het maag-darm kanaal. Daarnaast kunnen er neurologische klachten ontstaan.

ANDER NIEUWS

Aangepaste openingtijden

Aangepaste openingtijden

Vanwege de aanhoudende warmte lassen wij in de ochtend en middag een extra pauze in voor onze medewerkers. Wij blijven in deze pauzes bereikbaar voor spoedgevallen (t. 0412-475424). Vanwege de reeds geplande werkzaamheden zullen deze pauzes niet altijd op hetzelfde...

Vacature dierenarts

Vacature dierenarts

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch NB) zoekt een dierenarts gezelschapsdieren! Uren in overleg. Jij past perfect bij ons als: Je op zoek bent naar een baan zonder avonden, weekenden of diensten. Je hart ligt in de spreekkamer en je het leuk vindt om met...

Stage bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

Stage bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

In verband met het corona-virus plannen wij voorlopig geen stages in. Zodra de situatie onder controle is kun je ons mailen op info@dapbernheze.nl. Dierenartsenpraktijk Bernheze is een erkend leerbedrijf voor paraveterinairen. Op de praktijk word je begeleid in alle...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl