Stage bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

16 maart 2020

In verband met het corona-virus plannen wij voorlopig geen stages in. Zodra de situatie onder controle is kun je ons mailen op info@dapbernheze.nl.

Dierenartsenpraktijk Bernheze is een erkend leerbedrijf voor paraveterinairen. Op de praktijk word je begeleid in alle werkzaamheden van de paraveterinair en zul je daarin ook zelfstandig gaan werken.

Bij interesse in een stageplaats kan er contact worden opgenomen per e-mail en ontvangen we graag een cv met een motivatie brief. Wanneer er ruimte is voor een stageplaats in de desbetreffende periode nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij bieden uitsluitend stageplekken voor studenten die de opleiding paraveterinair volgen. Snuffelstages etcetera kunnen niet bij ons gelopen worden.

ANDER NIEUWS

Aangepaste openingtijden

Aangepaste openingtijden

Vanwege de aanhoudende warmte lassen wij in de ochtend en middag een extra pauze in voor onze medewerkers. Wij blijven in deze pauzes bereikbaar voor spoedgevallen (t. 0412-475424). Vanwege de reeds geplande werkzaamheden zullen deze pauzes niet altijd op hetzelfde...

Vacature dierenarts

Vacature dierenarts

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch NB) zoekt een dierenarts gezelschapsdieren! Uren in overleg. Jij past perfect bij ons als: Je op zoek bent naar een baan zonder avonden, weekenden of diensten. Je hart ligt in de spreekkamer en je het leuk vindt om met...

Corona-maatregelen bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

Corona-maatregelen bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

Zoals vele ondernemers met ons nemen wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Corona-virus.   - Wij geven u sinds een week geen hand - Deurklinken, pinautomaat etc worden nog vaker gereinigd - Wij rijden voorlopig geen huisvisites, ook niet voor euthanasie  ...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl