Puppycheck

16 juni 2020

Er is niets leukers dan een nieuw lid van het gezin! Maar wat komt er allemaal bij de zorg, groei en opvoeding kijken? U kunt een kennismakingscheck inplannen.

Waarom een puppycheck?
Uit ervaring weten we dat baasjes soms veel vragen hebben bij een nieuwe pup. Informatie welke op internet te vinden is bevat soms fabels of zelfs gevaarlijke adviezen. Tijdens de check is er ruimte voor vragen en ontvangt u van ons een puppypakket met informatie.

Daarnaast willen we dat uw pup vanaf jonge leeftijd aan de dierenartsenpraktijk kan wennen. Op deze manier kan uw hond een goede ervaring op doen. Het bezoek aan de dierenarts moet leuk zijn en geen spanning met zich meebrengen.

Wanneer?
Wij adviseren om binnen enkele dagen na het verwelkomen van de pup de kennismakingscheck in te plannen. Op deze manier kunnen we u voorzien van alle belangrijke informatie en kan uw pup direct een goede eerste ervaring op doen zonder dat er een behandeling of injectie moet plaatsvinden.

Kennismaken met de dierenarts
Tijdens de check laten we de pup kennismaken met de praktijk, weegschaal en behandelkamer. In de behandelkamer introduceren we op een speelse manier verschillende handelingen zoals het luisteren naar het hart en het bekijken van de oren. Uw pup zal klinisch volledig worden nagekeken.

ANDER NIEUWS

NIEUW! Kattenbakvulling met gezondheidsindicator

NIEUW! Kattenbakvulling met gezondheidsindicator

De kattenbakvulling die laat zien of uw kat naar de dierenarts moet! Katten laten niet snel merken dat ze ziek zijn. Deze kattenbakvulling is speciaal gemaakt om op een gemakkelijke manier een indicatie te krijgen van de gezondheid van uw kat. Dit kan u volledig...

Aangepaste openingtijden

Aangepaste openingtijden

Vanwege de aanhoudende warmte lassen wij in de ochtend en middag een extra pauze in voor onze medewerkers. Wij blijven in deze pauzes bereikbaar voor spoedgevallen (t. 0412-475424). Vanwege de reeds geplande werkzaamheden zullen deze pauzes niet altijd op hetzelfde...

Vacature dierenarts

Vacature dierenarts

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch NB) zoekt een dierenarts gezelschapsdieren! Uren in overleg. Jij past perfect bij ons als: Je op zoek bent naar een baan zonder avonden, weekenden of diensten. Je hart ligt in de spreekkamer en je het leuk vindt om met...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl