vandaag geopend van 8:30 tot 17:00 (pauze van 12:30 tot 13:00) - enkel op afspraak

Het belang van pre-anesthestisch bloedonderzoek

10 februari 2020

Uw huisdier moet geopereerd worden, voor de meeste baasjes een spannende gebeurtenis. Veel eigenaren vragen zich af of hun huisdier wel wakker zal worden uit de narcose. Om wat risico’s in te kunnen schatten bieden wij een pre-anesthetisch bloedonderzoek aan.

Het pre-anesthetisch bloedonderzoek geeft meerdere voordelen. Het zorgt ervoor dat de dierenarts een goed beeld krijgt van de gezondheid van uw huisdier. Tevens kunnen eventuele afwijkingen bij uw huisdier vroegtijdig ontdekt worden. Om de risico’s van een narcose goed in te schatten is het belangrijk om te weten of de conditie van de organen toereikend is om de ingreep zo goed mogelijk te doorstaan. Indien nodig kan het protocol worden aangepast en zo wordt de kans op onvoorziene complicaties verkleind.

Als het resultaat van het bloedonderzoek goed is biedt dit geruststelling voor de eigenaar en het geeft de dierenarts de zekerheid dat al het mogelijke is gedaan om de narcose risico’s te beperken.

ANDER NIEUWS

Aangepaste openingtijden

Aangepaste openingtijden

Vanwege de aanhoudende warmte lassen wij in de ochtend en middag een extra pauze in voor onze medewerkers. Wij blijven in deze pauzes bereikbaar voor spoedgevallen (t. 0412-475424). Vanwege de reeds geplande werkzaamheden zullen deze pauzes niet altijd op hetzelfde...

Vacature dierenarts

Vacature dierenarts

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch NB) zoekt een dierenarts gezelschapsdieren! Uren in overleg. Jij past perfect bij ons als: Je op zoek bent naar een baan zonder avonden, weekenden of diensten. Je hart ligt in de spreekkamer en je het leuk vindt om met...

Stage bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

Stage bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

In verband met het corona-virus plannen wij voorlopig geen stages in. Zodra de situatie onder controle is kun je ons mailen op info@dapbernheze.nl. Dierenartsenpraktijk Bernheze is een erkend leerbedrijf voor paraveterinairen. Op de praktijk word je begeleid in alle...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl