Het belang van pre-anesthestisch bloedonderzoek

10 februari 2020

Uw huisdier moet geopereerd worden, voor de meeste baasjes een spannende gebeurtenis. Veel eigenaren vragen zich af of hun huisdier wel wakker zal worden uit de narcose. Om wat risico’s in te kunnen schatten bieden wij een pre-anesthetisch bloedonderzoek aan.

Het pre-anesthetisch bloedonderzoek geeft meerdere voordelen. Het zorgt ervoor dat de dierenarts een goed beeld krijgt van de gezondheid van uw huisdier. Tevens kunnen eventuele afwijkingen bij uw huisdier vroegtijdig ontdekt worden. Om de risico’s van een narcose goed in te schatten is het belangrijk om te weten of de conditie van de organen toereikend is om de ingreep zo goed mogelijk te doorstaan. Indien nodig kan het protocol worden aangepast en zo wordt de kans op onvoorziene complicaties verkleind.

Als het resultaat van het bloedonderzoek goed is biedt dit geruststelling voor de eigenaar en het geeft de dierenarts de zekerheid dat al het mogelijke is gedaan om de narcose risico’s te beperken.

ANDERE INFORMATIE

Corona-maatregelen

Corona-maatregelen

Zoals vele ondernemers met ons nemen wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Corona-virus.   - Wij geven u sinds een week geen hand - Deurklinken, pinautomaat etc worden nog vaker gereinigd - Wij rijden voorlopig geen huisvisites, ook niet voor euthanasie  ...

Telefoonstoring

Telefoonstoring

11/03/2020 09.09 uur Op dit moment hebben wij last van een (landelijke) telefoonstoring. Wij zijn uitsluitend bereikbaar per mail: info@dapbernheze.nl Of tijdelijk op het volgende telefoonnummer: 06 - 30 47 27 70. Zodra wij weer op ons vaste nummer bereikbaar zijn...

Vacature dierenarts (16-20 uur per week)

Vacature dierenarts (16-20 uur per week)

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch, Noord-Brabant) is per 1 mei 2020 op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren voor 16-20 uur per week die als geen ander weet hoe een praktijk werkt!   Wij bieden • een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan • mogelijkheid...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl