6-maanden-check

18 juli 2018

Zodra uw pup- of kitten de leeftijd van 6 maanden bereikt ontvangt u van ons een oproep voor een 6-maandenCheck*. Tijdens deze uitgebreide gezondheidscheck-up controleren we uw huisdier door middel van een klinisch onderzoek.

Tijdens dit klinisch onderzoek voeren we onder andere een gebitscontrole uit. Net zoals bij mensen is de gebitsverzorging bij uw huisdier erg belangrijk. Mocht er een probleem zijn opgetreden tijdens het wisselen zou er schade kunnen staan aan het volwassen gebit. Het is daarom belangrijk dat een gebitsprobleem tijdig geconstateerd en behandelt wordt.

Ook zullen we uitgebreid advies geven over de anti-parasitaire behandeling bij uw huisdier. Nu uw pup- of kitten de leeftijd van 6 maanden heeft bereikt kan er mogelijk een ander advies gelden voor het preventief beschermen of behandelen tegen wormen- vlooien en teken.

Dit geld tevens voor de voeding, welke passend moet zijn bij de leeftijd van uw huisdier om zo de juiste voedingsstoffen te kunnen geven. Veel eigenaren zijn er van op de hoogte dat deze stoffen belangrijk zijn voor een juiste groei. Maar naast dat een verkeerde voeding de groei kan verstoren, kan het ook zijn dat uw huisdier te snel groeit met alle gevolgen van dien, zoals bot- of gewrichtsproblemen.

Een 6-maandenCheck* houdt dus in dat we naast dat we uw huisdier dus met een klinisch onderzoek op gezondheid zullen controleren, geven we ook advies om uw pup- of kitten zo gezond mogelijk te kunnen laten opgroeien.

*Een 6-maandenCheck is niet ter vervanging van een regulier consult.

ANDER NIEUWS

Aangepaste openingtijden

Aangepaste openingtijden

Vanwege de aanhoudende warmte lassen wij in de ochtend en middag een extra pauze in voor onze medewerkers. Wij blijven in deze pauzes bereikbaar voor spoedgevallen (t. 0412-475424). Vanwege de reeds geplande werkzaamheden zullen deze pauzes niet altijd op hetzelfde...

Vacature dierenarts

Vacature dierenarts

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch NB) zoekt een dierenarts gezelschapsdieren! Uren in overleg. Jij past perfect bij ons als: Je op zoek bent naar een baan zonder avonden, weekenden of diensten. Je hart ligt in de spreekkamer en je het leuk vindt om met...

Stage bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

Stage bij Dierenartsenpraktijk Bernheze

In verband met het corona-virus plannen wij voorlopig geen stages in. Zodra de situatie onder controle is kun je ons mailen op info@dapbernheze.nl. Dierenartsenpraktijk Bernheze is een erkend leerbedrijf voor paraveterinairen. Op de praktijk word je begeleid in alle...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl