6-maanden-check

18 juli 2018

Zodra uw pup- of kitten de leeftijd van 6 maanden bereikt ontvangt u van ons een oproep voor een kosteloze 6 maanden check. Tijdens deze uitgebreide gezondheidscheck-up controleren we uw huisdier door middel van een klinisch onderzoek.

Tijdens dit klinisch onderzoek voeren we onder andere een gebitscontrole uit. Net zoals bij mensen is de gebitsverzorging bij uw huisdier erg belangrijk. Mocht er een probleem zijn opgetreden tijdens het wisselen zou er schade kunnen staan aan het volwassen gebit. Het is daarom belangrijk dat een gebitsprobleem tijdig geconstateerd en behandelt wordt.

Ook zullen we uitgebreid advies geven over de anti-parasitaire behandeling bij uw huisdier. Nu uw pup- of kitten de leeftijd van 6 maanden heeft bereikt kan er mogelijk een ander advies gelden voor het preventief beschermen of behandelen tegen wormen- vlooien en teken.

Dit geld tevens voor de voeding, welke passend moet zijn bij de leeftijd van uw huisdier om zo de juiste voedingsstoffen te kunnen geven. Veel eigenaren zijn er van op de hoogte dat deze stoffen belangrijk zijn voor een juiste groei. Maar naast dat een verkeerde voeding de groei kan verstoren, kan het ook zijn dat uw huisdier te snel groeit met alle gevolgen van dien, zoals bot- of gewrichtsproblemen.

Een 6 maanden check houdt dus in dat we naast dat we uw huisdier dus met een klinisch onderzoek op gezondheid zullen controleren, geven we ook advies om uw pup- of kitten zo gezond mogelijk te kunnen laten opgroeien.

ANDER NIEUWS

Vacature dierenarts

Wij zijn op zoek naar jou! Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch, Noord-Brabant) is per 1 november 2019 op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren voor 16 uur per week. Je hoeft bij ons geen avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien. Jouw profiel Teamwork is...

Seniorenmaand

Seniorenmaand Om ouderdomskwalen op te sporen kunt u gebruik maken van een seniorencheck. Uw hond wordt niet alleen ouder van buiten maar ook van binnen, niet alle kwalen zijn vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld overgewicht kan ontstaan zijn door verminderde activiteit als...

Het gebit van uw huisdier

Net zoals wij, elke dag poetsen! Het gebit van uw huisdier heeft, net als uw eigen gebit, regelmatige verzorging nodig. Stelt u zich eens voor wat de consequenties zijn als u stopt met tandenpoetsen! De gezondheid zou snel achteruit gaan. Hetzelfde geldt voor uw...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl