6-maanden-check

18 juli 2018

Zodra uw pup- of kitten de leeftijd van 6 maanden bereikt ontvangt u van ons een oproep voor een kosteloze 6 maanden check. Tijdens deze uitgebreide gezondheidscheck-up controleren we uw huisdier door middel van een klinisch onderzoek.

Tijdens dit klinisch onderzoek voeren we onder andere een gebitscontrole uit. Net zoals bij mensen is de gebitsverzorging bij uw huisdier erg belangrijk. Mocht er een probleem zijn opgetreden tijdens het wisselen zou er schade kunnen staan aan het volwassen gebit. Het is daarom belangrijk dat een gebitsprobleem tijdig geconstateerd en behandelt wordt.

Ook zullen we uitgebreid advies geven over de anti-parasitaire behandeling bij uw huisdier. Nu uw pup- of kitten de leeftijd van 6 maanden heeft bereikt kan er mogelijk een ander advies gelden voor het preventief beschermen of behandelen tegen wormen- vlooien en teken.

Dit geld tevens voor de voeding, welke passend moet zijn bij de leeftijd van uw huisdier om zo de juiste voedingsstoffen te kunnen geven. Veel eigenaren zijn er van op de hoogte dat deze stoffen belangrijk zijn voor een juiste groei. Maar naast dat een verkeerde voeding de groei kan verstoren, kan het ook zijn dat uw huisdier te snel groeit met alle gevolgen van dien, zoals bot- of gewrichtsproblemen.

Een 6 maanden check houdt dus in dat we naast dat we uw huisdier dus met een klinisch onderzoek op gezondheid zullen controleren, geven we ook advies om uw pup- of kitten zo gezond mogelijk te kunnen laten opgroeien.

ANDER NIEUWS

Corona-maatregelen

Corona-maatregelen

Zoals vele ondernemers met ons nemen wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Corona-virus.   - Wij geven u sinds een week geen hand - Deurklinken, pinautomaat etc worden nog vaker gereinigd - Wij rijden voorlopig geen huisvisites, ook niet voor euthanasie  ...

Telefoonstoring

Telefoonstoring

11/03/2020 09.09 uur Op dit moment hebben wij last van een (landelijke) telefoonstoring. Wij zijn uitsluitend bereikbaar per mail: info@dapbernheze.nl Of tijdelijk op het volgende telefoonnummer: 06 - 30 47 27 70. Zodra wij weer op ons vaste nummer bereikbaar zijn...

Vacature dierenarts (16-20 uur per week)

Vacature dierenarts (16-20 uur per week)

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch, Noord-Brabant) is per 1 mei 2020 op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren voor 16-20 uur per week die als geen ander weet hoe een praktijk werkt!   Wij bieden • een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan • mogelijkheid...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl