Kennismakingsconsult

5 juni 2018

Kennismakingsconsult

Bij Dierenartsenpraktijk Bernheze kunt u met uw nieuwe huisdier terecht voor een kosteloze kennismakingsconsult. Tijdens dit consult zal uw huisdier nagekeken worden op gezondheid door middel van een klinisch onderzoek. We zullen u van informatie voorzien zodat uw huisdier zo goed mogelijk verzorgd kan worden. Belangrijke aspecten zijn preventieve zorg zoals vaccinaties en anti-parasitaire middelen, gebitsverzorging en de juiste voeding.

Een groot voordeel van het kennismakingsconsult is dat uw huisdier de eerste keer op de praktijk een positieve ervaring kan op doen. Vooral voor jonge dieren kan het traumatisch zijn wanneer zij de eerste keer direct injecties of andere onprettige behandelingen krijgen.

* Indien uw huisdier bij aanschaf vermoedelijk al ziek blijkt te zijn dient u daarvoor op consult te komen. Is uw huisdier ziek bij of vlak na de aanschaf, dan dient u op consult te komen. U kunt hiervoor geen gebruik maken van het gratis kennismakingsconsult.

ANDER NIEUWS

NIEUW! Kattenbakvulling met gezondheidsindicator

NIEUW! Kattenbakvulling met gezondheidsindicator

De kattenbakvulling die laat zien of uw kat naar de dierenarts moet! Katten laten niet snel merken dat ze ziek zijn. Deze kattenbakvulling is speciaal gemaakt om op een gemakkelijke manier een indicatie te krijgen van de gezondheid van uw kat. Dit kan u volledig...

Aangepaste openingtijden

Aangepaste openingtijden

Vanwege de aanhoudende warmte lassen wij in de ochtend en middag een extra pauze in voor onze medewerkers. Wij blijven in deze pauzes bereikbaar voor spoedgevallen (t. 0412-475424). Vanwege de reeds geplande werkzaamheden zullen deze pauzes niet altijd op hetzelfde...

Vacature dierenarts

Vacature dierenarts

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch NB) zoekt een dierenarts gezelschapsdieren! Uren in overleg. Jij past perfect bij ons als: Je op zoek bent naar een baan zonder avonden, weekenden of diensten. Je hart ligt in de spreekkamer en je het leuk vindt om met...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl