vandaag geopend van 8:30 tot 17:00 (pauze van 12:30 tot 13:00) - enkel op afspraak

Kennismakingsconsult

5 juni 2018

Kennismakingsconsult

Bij Dierenartsenpraktijk Bernheze kunt u met uw nieuwe huisdier terecht voor een kosteloze kennismakingsconsult. Tijdens dit consult zal uw huisdier nagekeken worden op gezondheid door middel van een klinisch onderzoek. We zullen u van informatie voorzien zodat uw huisdier zo goed mogelijk verzorgd kan worden. Belangrijke aspecten zijn preventieve zorg zoals vaccinaties en anti-parasitaire middelen, gebitsverzorging en de juiste voeding.

Een groot voordeel van het kennismakingsconsult is dat uw huisdier de eerste keer op de praktijk een positieve ervaring kan op doen. Vooral voor jonge dieren kan het traumatisch zijn wanneer zij de eerste keer direct injecties of andere onprettige behandelingen krijgen.

* Indien uw huisdier bij aanschaf vermoedelijk al ziek blijkt te zijn dient u daarvoor op consult te komen. Is uw huisdier ziek bij of vlak na de aanschaf, dan dient u op consult te komen. U kunt hiervoor geen gebruik maken van het gratis kennismakingsconsult.

ANDER NIEUWS

Seniorenmaand

Seniorenmaand Om ouderdomskwalen op te sporen kunt u gebruik maken van een seniorencheck. Uw hond wordt niet alleen ouder van buiten maar ook van binnen, niet alle kwalen zijn vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld overgewicht kan ontstaan zijn door verminderde activiteit als...

Het gebit van uw huisdier

Net zoals wij, elke dag poetsen! Het gebit van uw huisdier heeft, net als uw eigen gebit, regelmatige verzorging nodig. Stelt u zich eens voor wat de consequenties zijn als u stopt met tandenpoetsen! De gezondheid zou snel achteruit gaan. Hetzelfde geldt voor uw...

Vuurwerkangst

Vuurwerkangst   Veel huisdieren zijn erg bang voor vuurwerk. En ook al duurt de jaarwisseling nog even, sommige dieren worden zelfs nu alweer angstig, omdat ze de donkere najaarsavonden hebben gekoppeld aan vuurwerk. Daarnaast wordt er op sommige plekken al vanaf...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl