Kennismakingsconsult

5 juni 2018

Kennismakingsconsult

Bij Dierenartsenpraktijk Bernheze kunt u met uw nieuwe huisdier terecht voor een kosteloze kennismakingsconsult. Tijdens dit consult zal uw huisdier nagekeken worden op gezondheid door middel van een klinisch onderzoek. We zullen u van informatie voorzien zodat uw huisdier zo goed mogelijk verzorgd kan worden. Belangrijke aspecten zijn preventieve zorg zoals vaccinaties en anti-parasitaire middelen, gebitsverzorging en de juiste voeding.

Een groot voordeel van het kennismakingsconsult is dat uw huisdier de eerste keer op de praktijk een positieve ervaring kan op doen. Vooral voor jonge dieren kan het traumatisch zijn wanneer zij de eerste keer direct injecties of andere onprettige behandelingen krijgen.

* Indien uw huisdier bij aanschaf vermoedelijk al ziek blijkt te zijn dient u daarvoor op consult te komen. Is uw huisdier ziek bij of vlak na de aanschaf, dan dient u op consult te komen. U kunt hiervoor geen gebruik maken van het gratis kennismakingsconsult.

ANDER NIEUWS

Corona-maatregelen

Corona-maatregelen

Zoals vele ondernemers met ons nemen wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Corona-virus.   - Wij geven u sinds een week geen hand - Deurklinken, pinautomaat etc worden nog vaker gereinigd - Wij rijden voorlopig geen huisvisites, ook niet voor euthanasie  ...

Telefoonstoring

Telefoonstoring

11/03/2020 09.09 uur Op dit moment hebben wij last van een (landelijke) telefoonstoring. Wij zijn uitsluitend bereikbaar per mail: info@dapbernheze.nl Of tijdelijk op het volgende telefoonnummer: 06 - 30 47 27 70. Zodra wij weer op ons vaste nummer bereikbaar zijn...

Vacature dierenarts (16-20 uur per week)

Vacature dierenarts (16-20 uur per week)

Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch, Noord-Brabant) is per 1 mei 2020 op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren voor 16-20 uur per week die als geen ander weet hoe een praktijk werkt!   Wij bieden • een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan • mogelijkheid...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl