vandaag geopend van 8:30 tot 17:00 (pauze van 12:30 tot 13:00) - enkel op afspraak

Teken in struiken en grassen

28 maart 2018

Teken houden zich vaak schuil in grassen en struiken. Als uw huisdier hier langs loopt kan de teek zich aan uw huisdier aanhechten.

Omdat teken ziekten kunnen overbrengen is het belangrijk om de teek binnen 24 uur te verwijderen met een speciale tekentang. Indien de teek niet goed wordt verwijderd kunnen de pootjes van de teek in de huid achterblijven wat kan zorgen voor een ontsteking. Ook is belangrijk dat de teek zijn speeksel niet loslaat omdat u daarmee een verhoogd risico hebt op ziekteoverdracht.

ANDER NIEUWS

Seniorenmaand

Seniorenmaand Om ouderdomskwalen op te sporen kunt u gebruik maken van een seniorencheck. Uw hond wordt niet alleen ouder van buiten maar ook van binnen, niet alle kwalen zijn vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld overgewicht kan ontstaan zijn door verminderde activiteit als...

Het gebit van uw huisdier

Net zoals wij, elke dag poetsen! Het gebit van uw huisdier heeft, net als uw eigen gebit, regelmatige verzorging nodig. Stelt u zich eens voor wat de consequenties zijn als u stopt met tandenpoetsen! De gezondheid zou snel achteruit gaan. Hetzelfde geldt voor uw...

Vuurwerkangst

Vuurwerkangst   Veel huisdieren zijn erg bang voor vuurwerk. En ook al duurt de jaarwisseling nog even, sommige dieren worden zelfs nu alweer angstig, omdat ze de donkere najaarsavonden hebben gekoppeld aan vuurwerk. Daarnaast wordt er op sommige plekken al vanaf...

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl

De beste zorg voor u en uw huisdier!

DAP Bernheze

‘t Dorp 15a, 5384 MA, Heesch
0412-475424
info@dapbernheze.nl